Familiefotografie Stadspark Groningen – Familie Doornbusch

Voor Roel en Anneke is het Stadspark in Groningen een bijzondere fotolocatie. 42 jaar geleden lieten zij er ook foto's maken, op hun trouwdag.

Voor Roel en Anneke is het Stadspark in Groningen een bijzondere fotolocatie. 42 jaar geleden lieten zij er ook foto’s maken, op hun trouwdag.

Anno 2016 zijn ze met wat meer leuke mensen (:

Anno 2016 zijn ze met nog meer leuke mensen in deze familie (:

Love shoot Groningen

Kleine Milay vond het wel gezellig, met de hele familie op stap.

Familiefotografie Stadspark

Portretfoto Groningen

Fotoreportage Stadspark

Het stadspark bood een kleurenpracht aan bloemen om mooie portretfoto’s bij te maken.

1Z3A3079

Love shoot Stadspark

Toen het tijdens de fotoshoot begon te regenen, weken we uit naar een overdekte locatie: het Centraal Station van Groningen. Daar konden we de shoot afmaken (bedankt Burger King dat we een stoeltje mochten lenen) met individuele foto's van edereen en dit plaatje van grootouders met hun kleinkind. Bedankt voor de gezellige middag familie Doornbusch!

Toen het tijdens de fotoshoot begon te regenen, weken we uit naar een overdekte locatie: het Centraal Station van Groningen. Daar konden we de shoot afmaken (bedankt Burger King dat we een stoeltje mochten lenen) met individuele foto’s van iedereen en dit plaatje van grootouders met hun zeer geliefde kleinkind. Kijk die smiles eens!  Bedankt voor de gezellige middag familie Doornbusch!