Fotoshoot hond Callantsoog

Waar zal ik beginnen over deze fantastische, eigenwijze, vrolijke, speelse hond? Golden retriever Amore was de star of the show in haar eigen fotoshoot op het strand van Callantsoog. En man, wat houdt Amore van het strand! Ze komt er vrijwel dagelijks en verveelt zich er nooit.

Foto shoot hond aan zee Callantsoog

Fotoshoot met je hond Callantsoog

Baasjes Silvio en Angelique zijn dol op hun lieve huisdier. De shoot met Amore stond al een poosje gepland en even dachten we dat het weer ons weer in de steek zou laten. Maar ik geloof dat het strand van Callantsoog de enige plek was waar op die dag nog wat zon te zien was!

Hond foto shoot strand Callantsoog

Hondenfoto strand Callantsoog

Er werd eindeloos met de bal gespeeld.

Fotoshoot met je hond in Callantsoog

Zwemmen Callantsoog

Foto met je hond

Het is natuurlijk ook altijd leuk en waardevol om foto’s te hebben waar je samen met je huisdier op staat. Voor Silvio en Angelique maakten we daar uiteraard ook een aantal van. Amore vond het nog steeds geweldig.

Familieportret met hond

Fotoshoot strand Callantsoog

Hond spelen in het water Callantsoog

Amore spetterde dat het een lieve lust was!

Dierenfotograaf Groningen

Dierenfotografie Callantsoog

Fotoshoot strand Callantsoog

Amore krijgt en geeft veel Amore! Het was een geweldige middag voor iedereen met twee of vier pootjes!