Dierenfotografie Groningen – Romy, Gizmo, Dribbel en Daisy

Dierenfotografie – 4 verlegen katten

Afgelopen weekend mochten wij een huisbezoek afleggen bij vier katten. Het doel was een fotoshoot voor deze huispanters. De katten waren helemaal niet zo blij met ons als indringers. Ze maakten zich uit de voeten en zelfs na een half uurtje koffiedrinken en het uitdoen van schoenen, bleven ze ver uit de buurt. Van boven naar beneden zie je Romy, Daisy, Dribbel en Gizmo.

Verlegen kat

kat in mandje

de kat uit de boom kijken

Dierenfotograaf Groningen

 

Gizmo houdt residentie op de bovenverdieping. Deze praatjesmaker met haar mooie Zorrosnoetje heeft haar eigen territorium en ze komt niet beneden. Er werd naar ons geblazen en we werden met de nodige minachting gadegeslagen vanaf de bovenste traptreden. Romy is vriendjes met alle andere katten. Hij is de enige die graag opgetild wordt en die graag met de bediendes knuffelt. Als zij thuiskomen, heeft hij hele verhalen en hij verwelkomt ze met alle liefde van de wereld. Dribbel is een enorme lieverd die geheel onverwacht tijdens de shoot toch een beetje uit haar schulp kwam en Daisy kijkt een beetje nijdig maar is dat absoluut niet.

 

Dierenfotografie – waarom je er eten bij nodig hebt

Dierenfotografie Groningen

Hun bediendes moesten werkelijk alles uit de kast halen. Smeerkaas. Boterhamworst. Zalm. The works.

Dierenfotografie Groningen

In al dat lekkers hadden de beestjes wel zin, maar op de foto? Ho maar! Ik geloof niet dat ik de afgelopen maanden zo hard gewerkt heb als tijdens deze shoot.

Dierenfotografie Groningen Tolbert

Kattenfotografie Groningen

kat in doosje

De katten worden enorm liefdevol verzorgd, deze dieren komen niks tekort. Het hele huis staat dan ook vol met mandjes, krabtorens en luxe slaapplekken voor deze prachtige beesten. Maar zodra er een kartonnen doosje staat….. typisch katten 🙂

kat in doosje

Kattenportret

spelende kat

Er werd zelfs nog een speelgoedmuis gevangen door Dribbel en Romy.

Dierenfotografie Groningen

Dierenfotograaf Groningen

Mooie kattenfoto

Wie smelt er nou niet voor zo’n blik….

Dierenfotograaf Tolbert

Naarmate de tijd verstreek, werden de katten wat relaxter. Soms maakten ze me zelfs helemaal blij door even in het licht te gaan liggen in plaats van een donker hoekje. Ik ben tijdens deze shoot van deze lieve viervoetertjes gaan houden 🙂

Dierenfotograaf Groningen

Meer dierenfoto’s zien? Lees ‘5 redenen voor een fotoshoot voor je huisdier’ of laat je eigen maken!