Cake smash – Jinthe 1 jaar!

Jinthe is een jaar! Hartelijk gefeliciteerd voor dit lieve, vrolijke meisje, en voor haar schatten van ouders. Om deze mijlpaal te vieren hadden papa en mama een cake smash georganiseerd. Rolinka had al een idee in haar hoofd en heeft kosten noch moeite gespaard om dat uit te voeren.

Cake Smash Fotoshoot

Cake voor Cake Smash bestellen

1Z3A4887

Erik en ik kwamen bij Jinthe thuis zodat ze zich zoveel mogelijk op haar gemak zou voelen. Rolinka had gezorgd voor slingers, ballonnen, confetti en een prachtige roze taart  van Baking Girlz op een mooi glazen plateau. Hier en daar werden nog wat versieringen herschikt en weggehaald. Leuk die lampionnen van de trouwerij, maar Rolinka was rigoreus: Jinthe, de ster van de shoot, moest niet ondersneeuwen. En zo is het maar net. Die zat er al helemaal klaar voor in haar hippe tuinbroekje.

1Z3A4788

Tsja, daar zit je dan…..

Cake Smash meisje

Cake Smash Shoot

… maar eigenlijk vind je vieze handjes helemaal niet leuk!

Cake smash

Wat een verdriet! Dat ging pas over toen Mini Hulk, de favoriete knuffel, mee mocht doen. Heit speelde Dua Lipa af op de telefoon, wat voor veel plezier zorgde. Een swingende cake smash werd het voor Jinthe.

Verjaardagsfoto 1 jaar

1Z3A5083

We vonden het erg leuk om deze mijlpaal te fotograferen voor Rolinka en Jelle Jan. De zwangerschapsfoto’s die we om zes uur ‘s ochtends tijdens een hittegolf maakten in Makkum, daar hebben we allemaal nog heel goede herinneringen aan. Toen Jinthe geboren was, mochten we babyfoto’s maken. En om nu te zien tot wat voor lief meisje ze uitgroeit en hoe verschrikkelijk blij haar ouders met haar zijn, hoe trots ze op haar zijn, en wat een leuk gezin ze vormen, is fantastisch.

Fotoshoot verjaardag

Babyfotografie Groningen

Cake Smash Fotograaf Friesland

Cake Smash Fotografie

Badderen

Er was wat enchanted crème van de taart op de beentjes gesmeerd, die er inmiddels uitzagen alsof ze van marsepein waren. Verder weigerde Jinthe de taart kapot te maken. Gelukkig was over het vervolg op de cake smash ook goed nagedacht. Yn ‘e tobbe! En dat vond Jinthe GEWELDIG! Heit liet “Be the one” nog een paar keer horen en Jinthe zat dansend in haar badje. Met Mini Hulk! Want ook die zat onder de taart.

Fotoshoot baby 1 jaar

Fotoshoot Baby Zinken Teil

Baby in bad

Fotoshoot 1 jaar

Babyfotograaf Groningen

Babyfotografie Groningen

Babyfotograaf Friesland

babyfotografie Friesland

Cake Smash Groningen

Cake Smash Friesland

Cake Smash Twijzel

Cake Smash Buitenpost

Jinthe, we hopen dat je tweede levensjaar net zo magisch wordt als je eerste. Met alle liefde van heit en mem moet dat zeker lukken!

Cake Smash Groningen

P.S. Rolinka en Jelle Jan: bedankt dat jullie ons altijd zo goed verzorgen en ons eraan herinneren dat wij ook moeten eten zodat we de energie hebben om ons werk te doen! Ook onze maagjes voelen zich bevoorrecht dat we jullie huisfotografen aan het worden zijn 🙂