Fotoshoot zussen Stadspark – Patricia en Marjan

Fotoshoot zussen Stadspark – Patricia en Marjan

Een fotoshoot is altijd een leuk cadeau. Marjan kreeg deze shoot voor haar verjaardag. Laten we eerlijk wezen: hoe vaak nemen we de moeite om op de foto te gaan met onze broers of zussen als we eenmaal volwassen zijn? Op een gelukkig zonnige middag in november troffen wij Marjan en Patricia in het Stadspark om precies dat te doen.

Portretfotograaf Groningen

Fotograaf Groningen

Portretfotografie Groningen

Fotoshoot zussen stadspark

Het was fris, tegen het vriespunt aan, maar dat deerde ons niet. Nou ja, Patricia had het wel heel koud. Marjan wilde per se buiten fotograferen, want ze is echt een buitenmens. Een binnenlocatie had ze ook niet bedacht: “Als het wel met bakken uit de hemel komt, spreken we een andere keer af.” ¬†Maar dat kwam het niet.

Fotoshoot stadspark

fotoshoot zussen stadspark

Prachtige herfstkleuren

De herfstkleuren waren nog prachtig, en de bladeren geschikt om mee te gooien en te spelen. Patricia maakte onder andere mooie bloemen van de prachtige geel en oranje bladeren.

Fotoshoot herfst

Fotoshoot Groningen

Fotoshoot zussen Groningen

Fotoshoot zussen Groningen

Portretfotograaf Groningen

Portretfotograaf Groningen

We hebben ontzettend gelachen met Patricia en Marjan, dat kunnen ze samen ook goed. Vroeger was er nog wel eens een voorval, toen ze aan het puberen waren – iets met scharen gooien waar ik niet over mag uitweiden, dus dat doe ik niet. Vandaag was het echter dikke lol.

bcn21203

Fotoshoot met je zus

Fotoshoot zussen

Portertfotografie Groningen

Portretfotograaf Groningen

Aan het eind van de shoot was er nog een foto die de zussen graag wilden maken: een silhouet met een hartje. Dat hadden Patricia’s dochters en Marjans nichtjes Daisy May en Lorraine namelijk afgelopen zomer ook met me gedaan.

Fotoshoot zussen Groningen

 

Marjan en Patricia, we hopen dat de foto’s waardevol voor jullie zijn. Ben je door het lezen van deze blog op een goed idee gekomen en wil je je broer of zus ook zo’n shoot cadeau doen? Dat kan! Koop een cadeaubon en plan de shoot op een moment naar keuze. Oh enne, Sinterklaas, Piet, kerstman: cadeaubonnen passen ook in allerlei maten schoenen en misstaan niet onder de boom! Stuur me een berichtje en we regelen het.