Familiefotografie Friesland – Familie Brouwer

Familiefotografie Friesland – Familie Brouwer

Voor het kiezen van een locatie voor een fotoshoot zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. De locatie bepaalt de sfeer van de foto’s (denk: een roerig stadslandschap versus een ondergaande zon op een verlaten strand) en de mate waarin jij je thuisvoelt op de plek, bepaalt voor een deel hoe jij op de foto’s staat. Voor deze sessie bezochten wij een paar plaatsen die voor deze familie speciaal zijn.

Fotograaf Friesland

Ze liggen praktisch in de achtertuin van Lysbeth en Wieger, en het zijn de plaatsen waar hij haar ten huwelijk vroeg, en waar hun trouwfoto’s gemaakt zijn. Ik zag al helemaal een trash the dress sessie voor me. Misschien ligt dat in de toekomst nog in het verschiet. Deze dag maakten we foto’s van het gezin Brouwer.

Fotograaf Friesland

Lysbeth en Wieger zijn inmiddels twee heel leuke kinderen rijker! Famke en Bent waren al gauw gewend aan de camera’s en poseerden als een pro als we dat vroegen.

Fotograaf Friesland

Fotograaf Friesland

Fotograaf Friesland

Ook een van de honden mocht mee. Die was braaf genoeg. De andere toont soms wel erg veel initiatief en struint waar ze zelf wil. Niet zo handig voor het programma die middag.

Lysbeth en Wieger zijn inmiddels twee heel leuke kinderen rijker!

Fotoshoot Friesland

Fotograaf Friesland

 Ook een van de honden mocht mee. Die was braaf genoeg. De andere toont soms wel erg veel initiatief en struint waar ze zelf wil. Niet zo handig voor het programma die middag.

Bloesems

Op de trouwdag van Lysbeth en Wieger waren er foto’s gemaakt bij een dassenburcht, en daar namen we ook vandaag een kijkje. Dassen hebben we niet gespot maar ik had wel meteen mijn oog op een boom met bloesems. In dit weekend zat er nog niet bijzonder veel aan de bomen, dus ik greep meteen mijn kans.

Lysbeth Brouwer

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Friesland

We vonden het belangrijk om foto’s van heit en mem samen te maken, maar ook van mem en de kids. Bekijk eens een gemiddelde serie vakantiefoto’s. Moeders: geef het maar toe, als er vakantiefoto’s zijn, is dat het bewijs dat jullie mee waren. Ik zie moeders graag in het frame. Bent en Famke vonden het ook gezellig om met mem op de foto te gaan.

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Friesland

De nieuwe Doutzen Kroes

En mocht Doutzen Kroes genoeg hebben van een leven in de schijnwerpers, dan heeft Friesland wel een opvolgster paraat!

Meer familiefoto’s zien?

Familie de Boer, gefotografeerd in Roden
Of deze te gekke nichtjes en tantes, gefotografeerd in Joure
Of deze zomerse fotoshoot van een relaxt zestal uit Noordhorn