Love shoot Zeegse – Edith en Simon

Love shoot Zeegse – Edith en Simon

Het is bijna zover, de bruiloft van Edith en Simon. Hun grote dag zal hopelijk omlijst zijn door prachtige gekleurde bladeren en een mooi herfstzonnetje. Hun love shoot of engagement shoot deden we in een ander seizoen. In de zomer togen we naar het Drentse Zeegse, waar zij ons plekken lieten zien die we nog niet ontdekt hadden.

Fotograaf Groningen

Love shoot Zeegse

Fotograaf Drenthe

Love shoot Zeegse

Fotograaf Drenthe

Een love shoot of engagement shoot is een leuke manier om te wennen aan de camera. (Miranda en Hamed deden het ook, check die sessie hier.) Ook werkten wij deze keer met een opdracht: Edith en Simon wilden graag een foto gebruiken in hun uitnodiging. Ik heb die inmiddels gezien, die zo prachtig geworden! Bovendien is het voor ons ook een leuke gelegenheid om nog beter kennis te maken met het bruidspaar. Edith en Simon gaan ontzettend lief met elkaar om, en Simon is ontzettend opmerkzaam. Er ontging hem geen detail op de hei in de Drensche Aa. Nog voor wij de adder zagen, had hij hem al gehoord.

Love shoot Zeegse

Fotograaf Groningen

Fotograaf Groningen

Fotograaf Zeegse

Edith had twee zilveren hartjes om haar pols als verlovingssieraad. Deze mooie bedelarmband gaat vast nog meer mooie levensherinneringen dragen, van de tijd die zij met Simon tegemoet gaat.

Love shoot Zeegse

Fotograaf Drenthe

Fotograaf Groningen

Bijna trouwen!

De trouwdag van Edith en Simon komt met rasse schreden dichterbij. Zij, en ook wij tellen de nachtjes slapen al af. Wil je meer van de prachtige liefde van Edith en Simon meebeleven, houd dan deze blog, onze facebook en onze instagram in de gaten. Daar zul je ongetwijfeld nog meer van Ediths stralende lach tegenkomen, en van de man die haar die bezorgt.

Fotograaf Zeegse

Love shoot Zeegse

Love shoot Zeegse

Nog een ander stukje van de Drentsche Aa zien? Bekijk de engagement shoot van Berthe en Peter die we een jaar geleden blogden.

Wil je zelf een engagement shoot boeken of ben je benieuwd naar onze trouwfoto’s? Neem contact op of kijk hier of hier.