Bruiloft Catshuis Leeuwarden – Erik & Anita

Bruiloft Catshuis Leeuwarden – Erik & Anita

Een bruiloft in het Catshuis in Leeuwarden was voor Erik en Anita perfect. Precies op de dag dat ze tien jaar verkering hadden, 29 januari 2018, werden zij meneer en mevrouw Elzinga op de plek waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

Met een borrel teveel op sloeg Anita Erik op een trappetje in Discotheek Fire zijn drankje uit de handen. Via Hyves (wie kent het nog?) en een aantal andere kanalen kwamen ze weer met elkaar in contact, en ziehier: een prachtige liefde bloeide op. Toen ze ontdekten dat de plaats van hun eerste ontmoeting een trouwlocatie was geworden, schikte dat ze prima.

Intieme bruiloft Catshuis

Hun intieme bruiloft was er een met veel persoonlijke aandacht voor elkaar en voor de gasten die zij hadden uitgenodigd. Alle uitnodigingen, menukaartjes et cetera waren voorzien van een persoonlijke noot. Ook aan de andere details was in de aanloop naar de bruiloft hard gewerkt. Een gastenboek met een instax-camera zorgde voor veel plezier en voor de aankleding van de feestzaal hadden Erik en Anita onder andere gebruik gemaakt van de foto’s uit hun engagement shoot (ben je benieuwd naar die juweeltjes, klik dan hier).

 

Fotoshoot Blokhuispoort Leeuwarden

In hun geliefde Mini Cooper sjeesden ze van Suameer naar Leeuwarden. Een kleine tussenstop vond plaats bij het nieuwe Van der Valk hotel Leeuwarden. Erik en Anita checkten er alvast in in de kamer die ze geboekt hadden voor na hun toffe bruiloftsfeest. Het weer zat niet echt mee, en we waren blij dat we welkom waren om in de Blokhuispoort foto’s van het bruidspaar te maken. Ondanks de drukte van de aftrap van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa 2018, kon dat gewoon. Ze trokken heel wat bekijks!

Tijdens de huwelijksceremonie (met hilarische babs die het mooi wist te vertellen) werd er veel gelachen. Alle andere feestelijkheden hadden Erik en Anita ook in het Catshuis gepland. Dat zorgde voor nog meer tijd om te genieten van de liefde voor elkaar en van het gezelschap van de mensen die hun het meest na aan het hart staan.

 

Erik en Anita en hun gasten kunnen terugkijken op een schitterende dag. Een dag waarop Erik en Anita’s liefde voor elkaar bezegeld werd en waarop aandacht voor elkaar een sleutelbegrip was. Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons gesteld hebben voor wat betreft het vastleggen daarvan!

Topadresjes voor deze schitterende bruiloft:

Jurk en schoenen Anita: Fidelity Burgum

Pak en schoenen Erik: Suits Me Leeuwarden

Ringen: Remark Leeuwarden

Bloemen: Renske Postma

Uitnodigingen: zelfgemaakt

Taart: Maaike’s Taart, Sneek

Haar: Cindy Degenkamp

Make-up: Anita zelf

Locatie: Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden

DJ: DJ Marcello

Meer trouwen in Friesland:

Marco & Anna Manie – bruiloft Stania State

Sineke & Jorn – trouwen in Dokkum

Siebregtsje & Peter – bruiloft Kollumeroord

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave