Trouwen aan het water – Rolf & Kirsten

Trouwen aan het water – Rolf & Kirsten

Trouwen aan het water

 

Paviljoen de Leine bood Rolf en Kirsten de mogelijkheid te trouwen aan het water. En niet zomaar een water. Nee, het was het Zuidlaardermeer, praktisch Rolfs achtertuin vroeger. 15 juni 2018 was van A tot Z een uitermate relaxte dag. Fardo mocht ‘s ochtends beginnen bij Kirsten in haar ouderlijk huis. De sfeer was gemoedelijk, de familie blij, en de bruid zelf ook. Kirstens tante deed supersnel en absoluut perfect haar make-up, en er waren zee├źn van tijd dankzij Kirstens doordachte draaiboek.

Erik startte de dag bij Rolf, en legde daar alle mannendingen vast. Ook daar was het een gezellige boel. In een mooie vintage Jaguar werd Rolf naar zijn aanstaande gereden, en zag hij haar in haar mooiste jurk. Alle aanwezige familie stond achter hen om mee te genieten van dit moment.

 

Bruiloft De Leine Kropswolde

Oorspronkelijk was het idee om voor de ceremonie langs te gaan bij de opa en oma van Rolf. Door Stichting Wensambulance Noord-Nederland hoefde dat niet, want opa en oma konden er door hun hulp gewoon bij zijn in De Leine. Wat waardevol om zo omringd te zijn door de mensen die je liefhebt! Met uitzicht op het water, dat prachtige Zuidlaardermeer, mochten Rolf en Kirsten JA! zeggen tegen een leven vol avontuur met elkaar.

 

Bruidsfotografie Kropswolde

Trouwen aan het water hield ook in dat Rolf en Kirsten een boottochtje konden maken als onderdeel van hun fotoreportage. En het was niet zomaar een boot, maar een prachtig exemplaar dat door de vader van Rolf zelf gebouwd is.

Trouwfeest Paviljoen De Leine

Na een gezellige BBQ barstte met de dag- en avondgasten het feest los in De Leine. Een supertoffe openingsdans op “I was made for loving you” werd enthousiast ontvangen. Daarna kwam bijna iedereen de dansvloer op. De ceremoniemeesters hadden nog een ontroerende en grappige speech met beeldmateriaal voorbereid, en iedereen had vooral veel lol.

 

Rolf en Kirsten, jullie zijn minstens zo prachtig als jullie trouwdag. Het was ons een eer die voor jullie in beeld te mogen vangen, we kunnen niet wachten tot we jullie alle foto’s kunnen geven, en natuurlijk een mooi album.

Adresjes:

Jurk: Xsasa

Schoenen Kirsten: Gabor

Haar: Sil’s Haircrew

Make-up: Monique Poker

Pak: Society shop

Schoenen Rolf: Rehab

Uitnodigingen: eigen ontwerp

Ringen: Steinberg

Bloemen: Sikko Meijer – Hoogezand

Trouwauto:Hans Classic Cars

Taart: Wilma’s droomtaarten

Muziek: Suit Up

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave