Bruidsfotografie Leerhotel ‘t Klooster Amersfoort – Bruidsfotograaf Groningen – Katie & Jeroen

Een bruidspaar staat in de tuin van Leerhotel 't Klooster Amersfoort
Bruidspaar Katie & Jeroen in de binnentuin van Leerhotel ‘t Klooster Amersfoort

“Ik heb geen echte trouwjurk hoor,” vertelde Katie mij. Ik was dan ook zeer verbaasd toen ik haar zag op haar trouwdag: dit is toch een fantastische trouwjurk? Phase Eight verkoopt trouwjurken bij de Bijenkorf, weet je dat ook even! Bruidsfotografie in Leerhotel ‘t Klooster Amersfoort door een Bruidsfotograaf Groningen, hier is de langverwachte blog!

Bruid in Phase Eight trouwjurk van de BIijenkorf
Bruid Katie in haar trouwjurk van Phase Eight

Bruidsfotografie Leerhotel ‘t Klooster Amersfoort

Voor de bruiloft van Katie & Jeroen verruilden wij Groningen voor het mooie Amersfoort. Katie & Jeroen trouwden in Leerhotel ‘t Klooster Amersfoort. Een mooie locatie met een mooie functie: het is onderdeel van de hotelschool. Wat een toffe schooldag heb je als je mag helpen iemands bruiloft vorm te geven! 

Het was een gezellige dag waarop alles op en top geregeld was – dat kun je aan Katie wel overlaten. Ook het versieren van de zaal had onze bruid zelf geregeld, met accenten die ook in haar mooie bruidsboeket aanwezig waren. De themakleuren voor de trouwdag waren blauw en wit. Die kwamen terug in het boeket, de kleding van het bruidspaar, en in de outfits van hun drie kinderen. 

Bruidspaar in de tuin van leerhotel 't Klooster Amersfoort
Bruidspaar met Kinderen in Leerhotel 't Klooster Amersfoort
Bruidspaar met kinderen in de tuin bij Leerhotel 't Klooster Amersfoort
Bruidspaar danst in het bos bij Leerhotel 't Klooster Amersfoort

Internationale bruiloft

Familie van dichtbij en van over de grens was erbij, de ceremonie was zowel in het Nederlands als in het Engels voor de familie uit Engeland. Er was heerlijke bruidstaart, en er was zo veel liefde! Er was zelfs droog weer tijdens de bruidsreportage, die we in en om het klooster met haar mooie tuin maakten. 

Jongetje brengt de ringen naar zijn ouders tijdens de trouwceremonie
Bruidspaar bij Leerhotel 't Klooster Amersfoort

Trouwalbum

Inmiddels kunnen Katie en Jeroen in Amersfoort bijna hun papieren jubileum vieren. Hun trouwalbum hebben ze in huis. Daarmee kunnen ze wanneer ze willen terugkijken op hun prachtige trouwdag. Ik vind het schitterend om voor onze bruidsparen echt iets tastbaars te maken. Bij mijn weten zit niemand met regelmaat met zijn harde schijf op schoot. Je trouwfoto’s verdienen het gezien te worden. Ik wed dat het bruidspaar net zo hard geniet van zo’n album als ik wanneer ik het binnen krijg voor de kwaliteitscontrole. Vooruit, ik denk dat zij nog harder genieten.

Details van de trouwjurk en de jurk van het bloemenmeisje

Meer inspiratie: check de bruiloft van Maciej en Els op Kasteel Heeswijk.

Zoek je een bruidsfotograaf Groningen of bruidsfotograaf Amersfoort, stuur ons dan een berichtje!