Familiefotografie Friesland – Gea, Martijn, Roan en Ilse

Een grote witte hond verwelkomde ons nog voordat we de mensen zagen die we zouden fotograferen. Naar buiten gaan om familiefoto’s te maken was deze keer geen optie. Ons jongste model, baby Ilse, was namelijk nog maar acht weken oud. Martijn en Gea ontvingen ons gastvrij bij hen thuis.

 

Met de komst van baby Ilse kregen Martijn en Gea er een dochter bij, en Roan een zusje. Wij kwamen aan huis om dit mooie gezin van nieuwe familiefoto's te voorzien waar ieder gezinslid op staat.

Met de komst van baby Ilse kregen Martijn en Gea er een dochter bij, en Roan een zusje. Wij kwamen aan huis om dit mooie gezin van nieuwe familiefoto’s te voorzien waar ieder gezinslid op staat.

 

Ilse is een prachtig, alert meisje. Met een kacheltje aan zorgden we ervoor dat deze schattige kleine het niet koud kreeg tijdens de fotoshoot.

Ilse is een prachtig, alert meisje. Met een kacheltje aan zorgden we ervoor dat deze schattige kleine het niet koud kreeg tijdens de fotoshoot.

 

De mooiste foto's maak ik van kinderen als ze gewoon aan het spelen zijn, zoals Roan hier. Onder het bed is een hele wereld waar grote mensen niets meer van weten.

De mooiste foto’s maak ik van kinderen als ze gewoon aan het spelen zijn, zoals Roan hier. Onder het bed is een hele wereld waar grote mensen niets meer van weten.

 

1Z3A9991

Maar ook elders was er genoeg ruimte voor deze grote jongen om op avontuur te gaan. Na het klimmen naar de vensterbank op deze door papa gemaakte ladder heeft hij ons ook nog voorgelezen!

 

Uiteraard moesten er foto's komen van broer en zus samen. Naast een portretfoto koos ik voor een foto van hun voeten: het verschil tussen kleuter- en babyvoetjes is zoals je ziet enorm!

Uiteraard moesten er foto’s komen van broer en zus samen. Naast een portretfoto koos ik voor een foto van hun voeten: het verschil tussen kleuter- en babyvoetjes is zoals je ziet enorm!

 

En natuurlijk maakten we foto's van de happy family samen!

En natuurlijk maakten we foto’s van de happy family samen! Bedankt voor de leuke middag!