Zwangerschapsfotografie Gasselte – Wouter en Mirjam

Love shoot Gasselte

Mirjam en Wouter verwachten hun eerste kindje! Daarom togen wij zaterdag vroeg in de ochtend richting Drenthe. In Gasselte, bij ‘t Nije Hemelriek, maakten we een fotoreportage voor deze leuke, down to earth aanstaande papa en mama. Mirjam wilde heel graag hier foto’s nemen omdat dit een plek is waar zij en Wouter later waarschijnlijk ook met hun kleine meisje naartoe zullen gaan. En terecht, want het is er schitterend.

Fotoshoot Gasselte Drenthe

Foto reportage 't Nije Hemelriek Gasselte

Ik ben blij dat Mirjam voorstelde hier naartoe te gaan. Het is fijn als een locatie betekenisvol is als je jezelf laat fotograferen. Ik zie Wouter en Mirjam hier zo picknicken en spelen en zwemmen met hun kleintje later. Daar hebben ze ook zeker aan gedacht tijdens de fotoshoot. De gemeente Aa en Hunze maakt het ook mogelijk om te trouwen bij ‘t Nije Hemelriek. Het is dus een verborgen juweeltje voor vele gelegenheden. Zelf was ik hier nog nooit geweest, en ik ga dit plekje absoluut onthouden!

Maternity shoot 't Nije Hemelriek Gasselte Drenthe

De kleuren in het heldere water van de zwemplas pasten perfect bij Mirjams jurk. Ze had haar outfit zorgvuldig uitgekozen. Wouter was ook heel goed in het aannemen van zwangerschapsposes (:

Zwangerschapsfotografie Gasselte Drenthe

Twee mensen die zoveel liefde delen hebben ook veel liefde te geven voor hun dochter die in aantocht is. Als de kleine later ziet hoe papa hier naar mama kijkt…..

Zwangerschapsfotografie in Gasselte

 

Zwanger stel fotografie Gasselte

Zwangerschapsfoto's Assen Gasselt Drenthe

Zwangerschapsfoto 't Nije Hemelriek

Natuurlijk mag een foto van de aanstaande moeder alleen niet ontbreken. “Als de buik er maar goed op staat!” vond Wouter. Nou, volgens mij staan zowel de buik als de rest van deze mooie vrouw er goed op. Tijdens de shoot veranderde ze ook nog even van outfit: ze had twee van deze mooie jurkjes mee!

Love shot 't Nije Hemelriek

Yes! Er komt een kleintje!

Zwangerschapsfotografie koppel

Maternity shoot in Drenthe

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven die de moeite waard is om te laten vastleggen. Als stel sla je een nieuwe weg in, je gezin verandert. Als ik Wouter en Mirjam zo zie, hebben ze veel zin in het samen bewandelen van dat pad.

belly shoot Gasselte

In blijde verwachting

Portret zwangerschap

Waarom een fotoshoot als je zwanger bent

P.S.: Restaurant ‘t Nije Hemelriek: bedankt voor het lenen van de twee kratjes, zodat ik met mijn korte beentjes toch deze foto’s kon maken.