Familiefotografie Oudemolen – Familie Konings

Familiefotografie Oudemolen

Judith en Pascal wilden graag op de foto als gezin. Het was hun gezamenlijke cadeau aan elkaar. Ze waren afgelopen 14 juli 5 jaar getrouwd. Het was dus deels een anniversary shoot, deels familiefotografie in Oudemolen. Inmiddels zijn deze toppers namelijk niet meer met z’n tweeën. Jonathan is drie jaar oud, en hij was klaarwakker ‘s ochtends vroeg, toen we elkaar ontmoetten voor de fotoshoot.  Wat kon deze kleine jongen hard rennen! Mama werd met kusjes overspoeld door haar lieve mannen.

Fotoshoot gezin

Kinderfotografie Groningen

Judith stelde voor om foto’s te nemen bij Oudemolen, omdat ze daar die dag in de buurt waren. Geen probleem! Voor ons was het een bekend plekje, want we waren er al eerder geweest: een keer voor zwangerschapsfotografie en pasgeleden nog voor de engagement shoot van Berthe en Peter. Nog nooit eerder waren we hier ‘s ochtends vroeg. Nou, ook dan is het er prachtig. En leuk: Jonathan had veel plezier tijdens de shoot met zijn topouders.

Familiefotografie Oudemolen

Familiefotografie Drenthe

Familiefotografie Oudemolen

Familieportret laten maken

Een beetje meer over dit lieve gezin. Judith en Pascal zijn vijf jaar getrouwd. Hij heeft, naast voor zijn gezin, in zijn hart ook nog plek voor web developing. Zij is een superenthousiaste vocal coach met een eigen zangstudio. Jonathans slaapliedjes zijn dan ook van een hoog niveau 🙂

Love Shoot Oudemolen

Kinderfotografie Oudemolen

 

Fotoshoot gezin Oudemolen

Tijdens de fotoshoot kon Jonathan prachtig spelen, bijvoorbeeld op deze grote stenen. Hij kon er al heel goed zelf bovenop klimmen, maar bij een extra steile hielp papa gelukkig!

Fotograaf Groningen

Kinderfotograaf Groningen

Er werden ook nog slakken bekeken en Jonathan showde ons zijn Tarzan look. Kijk eens wat een spierballen! 🙂

Behind the scenes

Dovenetels

Erik: “Pas op, dat zijn brandnetels, die doen pijn.”

Jonathan: “Dat zijn geen brandnetels.”

Of bij nader inzien toch wel. Gelukkig heeft moeder natuur ook altijd een lieve versie van dat soort plantjes in de buurt van de gemene staan, en was het leed met behulp van een dovenetel gauw verzacht.

Dovenetels

De laatste stop voor een foto was bij de molen. Jonathan vond het wel erg jammer dat we er niet in konden. Misschien kan dat een volgende keer.

Familiefotograaf Groningen

Kinderfotografie Groningen

Fotoshoot met gezin Groningen