Fotoshoot Joure – Daisy May, Lorraine, Marjan & Francisca

Fotoshoot Joure

Als je de leukste tantes  een dag op de leukste nichtjes van de wereld laat passen, heb je sowieso al een topdag. Tante Fransisca en tante Marjan maakten het echter nog leuker door de meiden een fotoshoot cadeau te doen! Ze hadden de hele dag al geoefend met gekke poses en toen ik na het eten aankwam op het afgesproken adres (lang leve de TomTom, niet eens verdwaald), hadden ze er mega zin in.

Familiefotografie Joure

Fotoshoot Joure

Daisy May werd door haar tantes even in het zonnetje gezet omdat ze ondanks dat niet alles meezat, toch de brugklas heeft afgesloten is en over is naar het tweede jaar. Deze goedlachse meid en haar zus hadden de heel avond een stralend humeur! Ik kon merken dat ze al een heel leuke dag achter de rug hadden en dat ze enorm genoten van het gezelschap van hun tantes.

Kinderfotograaf Joure

De zusjes kunnen goed met elkaar opschieten en wilden van alles wel doen voor de fotoshoot. Lorraine wilde meteen aan het begin wel in een vijver springen. Ze is een enorme dierenvriend dus ik snap wel dat ze dicht bij de eenden, de reiger en de aalscholver wilde zijn. Helaas (?) mocht dat springen niet. Gelukkig viel er in het park dat de meiden hadden uitgekozen als locatie, nog van alles te doen en te zien.

fotograaf Friesland

Fotograaf Groningen

Fotografieliefhebbers

Daisy May vond het wel een goed idee om een heuvel op te lopen voor een mooi shot. Ik liet de dames de heuvel op rennen. “Maar als jij hier blijft staan om een foto van ons te nemen, dan wordt alles toch zwart?”  vroeg Daisy May zich hardop af. Ik was wel verbaasd dat iemand van dertien zonder eigen spiegelreflexcamera dat wist. “Dat is inderdaad precies mijn bedoeling,”  legde ik uit. Toen ze de foto hieronder op de achterkant van de camera zagen, snapten ze waarom 🙂 Daisy May vertelde dat ze ook vaak zulke foto’s krijgt met de telefoon. En ik maar denken dat het door die andere twee fotografieliefhebbers kwam, de tantes.

Bruidsfotograaf Joure

Lieve meiden

Ik vond het heel gezellig met deze meiden. Francisca en Marjan hadden al verteld hoe leuk deze kinderen waren en ze hebben geen woord teveel gezegd. Het humeur bleef tot aan het einde fantastisch. Geen onvertogen woord gehoord. Ze waren lief voor elkaar, voor hun tantes, voor mij. Ze waren nieuwsgierig en ze hielpen me goed als dat nodig was. Ik kan me voorstellen dat Francisca en Marjan graag op hun nichtjes passen! Ze hadden me verteld dat dat altijd een feest is. De vier hebben zelfs een gezamenlijke groepsapp vol gekkigheden.

Kinderfotograaf Friesland

Kinderfotografie Friesland

Professionele fotograaf Joure

Fotoshoot Joure

Portretfotograaf Joure

fotoshoot Friesland

Fotograaf Joure

Familiefotograaf Joure

Kinderfotografie Friesland

Tante Marjan wilde ook close-up portretfoto’s van de nichtjes, dus uiteraard hebben we die gemaakt. Er was ook tijd voor in de lucht springen vanaf een boomstam: altijd leuk!

Fotograaf Joure

Familiefotografie Joure

Tegen zonsondergang besloot ik dat we het park zouden gaan verlaten om ze mee te nemen naar een plek die ik als kind vaak bezocht: een kiezelstrandje aan de Goingarijpster Poel. Daar zocht Lorraine mooie steentjes, en kwamen de gekke brillen en hoedjes uit de tas om nog wat maffe foto’s te maken.

Portertfotograaf Goingarijp

Familieftoto laten nemen

Goede fotograaf Joure

Portretfotograaf Friesland

Het meer was de perfecte plek om van de zonsondergang te genieten. Een top afsluiter van een top dag!

Fotograaf Groningen

Fotograaf Terherne

Familiefotografie Goingarijp

Meer familiefotografie in Friesland vind je hier.