Engagement shoot Aekingerzand – Erik & Anita

Engagement shoot Aekingerzand – Erik & Anita

Erik en Anita trouwen begin volgend jaar. Ze zijn al volop bezig met de voorbereidingen van hun grote dag, en een fotograaf vinden was een van hun missies. Ze vonden ons, en boekten een pakket met engagement shoot. Die shoot moest plaatsvinden in de herfst, op een plek die Erik en Anita allebei leuk vinden. Wandelen in het Drents-Friese wold doen ze graag. De keuze viel op het Aekingerzand: heide, duinen, bomen, en rust. Dat al dat zand een prachtige reflector vormde voor het herfstlicht, kwam Erik (mijn Erik) en mij ook goed uit. Erik en Anita hadden hun outfits mooi op elkaar en op de locatie afgestemd, Anita’s haar en make-up zaten prachtig!

De schapen waren ook present maar ze wilden niet zo graag op de foto met onze verloofden. Een van de fotografen had het steeds over shoarma (en ik ben vegetariĆ«r…) dus wie weet speelde dat een rol.

Een engagement shoot is altijd een goed idee.

Het is namelijk tof als je trouwfotograaf niet meer een compleet wildvreemde is tegen de tijd dat die met jou en je lief je trouwdag meemaakt. Het is nogal wat toch, om iemand die je niet kent op een van de meest memorabele dagen van je leven de hele dag mee te nemen? Van het moment dat je in je jurk wordt geholpen tot het moment dat je een van de belangrijkste beslissingen van je leven uitspreekt waar je nearest en dearest bij zijn: je fotograaf is erbij. Wij hopen dat Erik en Anita net zo genoten hebben van ons gezelschap als wij van het hunne. We hebben het gevoel dat we ze toch weer een klein beetje beter kennen na een paar uurtjes rondhobbellen op de hei.

Ook heeft een engagement shoot als voordeel dat je alvast kunt wennen aan voor de camera staan.

Je kunt samen even proefdraaien voor je trouwdag. Dat is zeker handig als je nog nooit of slechts weinig gefotografeerd bent. Wij denken, dat je in anderhalf uur zelfs zo gewend raakt aan het feit dat wij om je heen staan te klikken, dat het op je trouwdag je tweede natuur is geworden. Zeker voor wie het niet zo heeft op in het middelpunt van de belangstelling staan, is een engagement shoot een mooie generale repetitie.

Moeder Natuur trakteerde ons tijdens deze sessie echt op het beste van de herfst. Het licht, de kleuren, en een prettig temperatuurtje. Het bleef nog droog ook! Doe ons meer van deze sessies please! We verheugen ons nu al op de bruiloft van Erik en Anita. Nog drie maandjes en het is zover!

Meer engagement shoots zien?

Miranda + Hamed – Engagement shoot Broerekerk Bolsward

Berthe + Peter – Engagement shoot Drentsche Aa

Edith + Simon – Love shoot Zeegse

Engagement shoot boeken? Neem contact op!

SaveSave

SaveSave