2017 Year in Review – Bedankt!

Bliksemskaters, wat een jaar hebben we gehad! Het einde van het jaar is een heel geschikt moment voor bezinning, en als wij terugkijken, kunnen wij alleen maar dankbaar zijn.

Bruidsfotografie

Trouwen Ruïne van Brederode

Negen bruidsparen hebben ons met open armen ontvangen op hun grote dag. Daar zijn we super dankbaar voor! We houden van fotografie en we houden van de liefde en hun liefde vastleggen was fantastisch. Het vertrouwen dat ons gegeven is, wauw! Je mag op een bruiloft uiteraard niet falen, die dag kun je niet over doen. Geen enkele keer hebben onze bruidsparen en hun families aan ons getwijfeld. Wat is dat een geweldig gevoel. We zijn er bij achttien super lieve mensen en hun gasten bij geweest en we hadden geen van deze negen topdagen willen missen! Wat boffen wij, dat we door dit werk zoveel leuke mensen mogen ontmoeten!

Bruidsfotograaf Emmen

Trouwfotografie Broerekerk

Bruiloft Beekbergen

Trouwen in Drenthe

Bruiloft Beekbergen

 

Wij zijn ook steeds blij verrast hoe goed ze voor ons zorgen op de trouwdag. Want niet alleen de gasten worden in de watten gelegd. Een dag fotograferen kost veel energie en het is fantastisch dat er altijd een heerlijke maaltijd voor ons klaar staat. Dat er daar bovenop ook nog rekening mee wordt gehouden dat ik vegetariër ben, is helemaal top. Dus vanaf deze plaats: bedankt, bruidsparen!

Trouwen in Frankrijk

Bruiloft Ruïne van Brederode

Ook is een compliment aan de ceremoniemeesters op hun plaats. Zonder hen zouden wij niet zo soepeltjes groepsfoto’s kunnen maken op een bruiloft. Het zijn namelijk de ceremoniemeesters die ons helpen iedereen bij elkaar te roepen (wel zo makkelijk want zij kennen vaak iedereen bij naam).

Trouwen Fraeylemaborg

Bruiloft in het buitenland

In juni fotografeerden we twee dagen lang de bruiloft van Flore en Vincent, die met hun supertoffe internationale familie- en vriendenkring de liefde vierden op Chateau de Montplaisant. Een fantastische happening!

Destination Wedding Photographer

Destination Wedding France

Engagement shoots

Verder hebben we ook nog een aantal prachtige middagen en avonden gehad tijdens het maken van engagement shoots….

Love shoot Zeegse

Love shoot Zeegse

Fotograaf Friesland

Dierenfotografie

Gelukkig hebben we in 2017 ook een aantal reportages van (huis)dieren mogen maken, al dan niet met baasje. Het hart van een dierenliefhebber als ik maakt natuurlijk een sprongetje bij deze sessies.

Fotograaf Groningen

Fotograaf Groningen

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Kattenfotograaf Groningen

Day After Wedding Shoot

We vlogen met Daniëlle en Matthijs naar IJsland. Zij hebben uiteraard foto’s laten maken op hun trouwdag, maar de reportage van hun tweetjes vond in het buitenland plaats. Voor hun huwelijksreis reden zij de ringweg van IJsland af, en wij reden een stuk mee om een spectaculaire reportage te maken in dat adembenemende landschap.

Trouwen op IJsland

Iceland Wedding Photography

Wedding Photographer Iceland

Iceland Wedding Photographer

Trouwfotograaf IJsland

Ook maakten we daar foto’s voor Lauren en Brayden uit Oregon, USA. En als de zon zich laat zien op IJsland is dat super! It made my heart bounce.

Iceland Wedding Photography

Iceland Wedding Photography

Iceland Wedding Photography

Trouwboeket met vetplanten

En ook nog…

Daarnaast fotografeerden we een aantal bolle buiken, families, en werden we ingehuurd voor portretsessies. Door de drukte is het bloggen van die sessies erbij gebleven, maar dat betekent niet dat we niet trots zijn op dat werk. Ziehier een paar mooie, vaak nog niet eerder gedeelde platen:

Fotoshoot Groningen

Fotograaf Groningen

Fotoshoot Groningen

Fotograaf Fotoshoot Groningen

Zwangerschapsfotograaf Groningen

Fotoshoot Zwangerschap Groningen

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Groningen

Zwangerschapsfotografie Groningen

Fotograaf Groningen

Fotograaf Friesland

Fotograaf Drenthe

Wij kunnen terugkijken op een jaar vol fantastisch leuke mensen, en we zijn benieuwd wat voor topgezelschap 2018 ons gaat brengen!

De kerstvakantie is eerst voor het bewerken van onze eigen vakantiefoto’s, want die liggen er al sinds maart 😉

 

Tryggvaskali Restaurant

Vakantie tips IJsland

Fotograaf Groningen

 

 

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave