Trouwshoot in het buitenland – Daniëlle & Matthijs – IJsland

Trouwshoot in het buitenland – Daniëlle & Matthijs – IJsland

Iets voor jou? Een spectaculaire trouwshoot in het buitenland? Daniëlle en Matthijs gaven elkaar het jawoord in Drenthe, check hier hoe prachtig die dag was. Hun huwelijksreis voerde ze naar IJsland. Wij reisden met ze mee en namen ze in een (heel lange) dag mee langs de zuidkust van IJsland.

Trouwshoot in het buitenland

Vliegtuigwrak IJsland

Hoog op het verlanglijstje stonden foto’s bij het beroemde vliegtuigwrak in IJsland, dat jullie wellicht kennen uit de TV-serie Wie is de mol? Na slechts een paar uurtjes slaap in ons appartement in Selfoss haalden we Matthijs en Daniëlle op van hun kampeerplaats bij waterval Skógafoss. Van daaruit zetten we koers naar het vliegtuigwrak, een DC-3 die een noodlanding gemaakt heeft op het zwarte strand Sólheimasandur. Vanaf de weg was het een dikke vier kilometer lopen, en in het pikkedonker met een trouwjurk onder je arm is dat soms een beetje ene uitdaging. Maar we waren er voor de zon opkwam, ontmoetten er wildkamperende Fransen (echt, waar is je respect?) en maakten er mooie foto’s. Daarna was het tijd voor de wandeling terug en hadden we onze minimale dagelijkse hoeveelheid beweging echt wel gehad.

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Het zwarte strand van Vík

Het tweede deel van de fotoshoot vond plaats op het zwarte strand van Vík. Met zijn basaltformaties is het een flinke toeristische trekpleister maar we hadden geluk: alleen een paar Japanners en een Chinees bruidspaar dat net vertrok toen wij er aankwamen. Het was niet echt weer om naar het strand te gaan maar gelukkig verbeet ons bruidspaar de kou voor mooie plaatjes. Daarna was het tijd voor koffie bij het tankstation in Vík.

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Trouwshoot in het buitenland

Jökulsárlón

Jökulsárlón, het ijsschotsenmeer, is adembenemend en spectaculair. We zagen er zeehonden zwemmen en de afgebrokkelde stukken ijs van de Breiðamerkurjökullgletsjer waren indrukwekkend. De toeristen die de ijsschotsen bewonderden waren helemaal onder de indruk van Daniëlle en Matthijs – wij waren niet de enigen die foto’s van ze maakten. Een mevrouw keek verschrikt naar de onderkant van de eens witte jurk. “The party was that good!” zei Daniëlle stralend. En dat was het!

 

 

Fotoshoot in IJsland boeken

Mocht je nu denken: bliksemskaters, dat wil ik ook!, dan kunnen wij ons dat best voorstellen. Als je net zo goedgemutst bent als Daniëlle en Matthijs, willen we voor jou en je lief ook wel zo’n mooie trouwshoot in het buitenland of day after wedding shoot maken. Drop ons een berichtje, leuk!

Meer weten over IJsland? Het is een van mijn favoriete plaatsen op aarde. Check deze blog.

Liever iets met trouwjurken in Frankrijk, waar het niet zo koud is? Ik verbrandde tijdens het maken van de familiefoto’s op deze bruiloft.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave