Sunday Night Guessing Game – Win een fotoshoot!

Sunday Night Guessing Game – Win een fotoshoot!

Lieve mensen, vandaag op 31 december 2017 houden we een speciale editie van de van Facebook bekende Sunday Night Guessing Game! Weet je nog, dat we daar meestal twee foto’s naast elkaar postten, en dat we jullie dan vroegen wie welke foto gemaakt had? Nou, deze keer doen we het met een prijs. Het is tenslotte oud en nieuw, en wat is er leuker dan het nieuwe jaar beginnen met iets leuks winnen? Doe mee en win een fotoshoot!

Hieronder staan tien foto’s die wij hebben gemaakt van deze prachtige redhead, Elisabeth. Ik zou je nog veel meer kunnen vertellen over Elisabeth, bijvoorbeeld dat ze erg lief is en dat onder deze prachtige krullenbos een wiskundebrein schuilt waar menig nerd een moord voor zou plegen. Maar het spelletje van vanavond is dat JULLIE ons iets mogen vertellen. Wie heeft welke foto gemaakt? Laat onder deze blog je reactie achter. Nummer je antwoorden. Als je alles goed hebt, maak je kans op de fotoshoot. We verloten een mini-shoot onder de inzenders die van elke foto goed geraden hebben of Erik die plaat geschoten heeft, of ik.

Foto 1

Fotograaf Groningen

Foto 2

Fotograaf Friesland

Foto 3

Fotograaf Groningen

Foto 4

Fotograaf Groningen

Foto 5

Fotograaf Groningen

Foto 6

Fotograaf Groningen

Foto 7

Fotograaf Friesland

Foto 8

Fotograaf Friesland

Foto 9

Fotograaf Friesland

Foto 10

Fotograaf Friesland

 

Bekendmaking van de winnaar

Morgen, op 1 januari 2018, zullen we ‘s avonds de winnaar van dit spel bekendmaken op onze Facebooksite en Instagram. De prijs is persoonsgebonden en kan niet worden ingewisseld voor geld. Succes!

 

Oh ja:

Deze foto’s zijn gemaakt op een avond in september bij het Hossebos en bij een maisveld in de buurt van Harkema.Bij sommige foto’s hebben we een flitser gebruikt of een reflector.Niet gewonnen? Je kunt natuurlijk ook gewoon een afspraak maken om een fotoshoot bij ons te boeken. Klik hier voor de tarieven en hier om ons een berichtje te sturen.Wie weet zit jij dan in de volgende Sunday Night Guessing Game 🙂

SaveSave

SaveSave

SaveSave