Bruidsfotografie Nienoord – Saskia & Stefan

Bruidsfotografie Nienoord – Saskia & Stefan

[bs_lead]

Bruidsfotografie Nienoord – Saskia & Stefan

Op 18 mei 2018 bezegelden Saskia en Stefan hun liefde tweemaal: eerst op Landgoed Nienoord, en later die dag in de kerk in Tolbert. Ze vormen een prachtig gezin met kleine Lisa, Sven en hond Rocky. De kinderen waren er de hele dag bij (nou ja, tot het tijd was voor dutjes) en Rocky kwam even langs voor de trouwfoto’s.

[/bs_lead]

Iedereen maakte ‘s ochtend extra werk van een mooi uiterlijk. Het hele gezin was een absoluut plaatje om te zien. Stefan kwam met Sven Saskia en Lisa ophalen in een vintage Citroën. Voor Saskia bracht hij een mooi boeket mee en Lisa kreeg een prachtige polscorsage.

Trouwen Nienoord

Trouwreportage Nienoord

Trouwen op Nienoord stond sowieso op het programma, en het landgoed vormde ook de achtergrond voor de trouwreportage.  Saskia en Stefan hebben elkaar ontmoet op het werk. Stefan wilde wel een date met die prachtige collega maar Saskia hield de boot af. Volgens vriendin Miranda (van wie we vorig jaar haar huwelijk met Hamed fotografeerden) moest ze het gewoon doen. “Je hoeft toch niet met hem te trouwen?” Er werd gewandeld op Nienoord, met Rocky. En de liefde is alleen maar gegroeid.

Trouwen op Nienoord

Door een erehaag, gevormd door de daggasten, kwam het gezin Meerveld aan op de trouwlocatie. De emotionele huwelijksceremonie vond plaats in de Ridderzaal, waarbij er ruimte was voor een traan hier en daar, en heel veel gelach. Lisa ondertekende een kinderakte met tante Frieda. Sven werd uit die taak ontheven omdat hij bij oma op schoot lekker lag te knorren.

 

Kerkelijke inzegening

Na hun bruiloft op Nienoord (met heerlijk dinerbuffet) trokken Saskia en Stefan met hun gasten naar de kerk in Tolbert. Daar vroegen ze in een mooie dienst Gods zegen over hun huwelijk. Ze delen niet alleen hun liefde, hun familie en vrienden, maar ook hun geloof.

Trouwfeest De Postwagen

Na het kerkelijk huwelijk sloten Saskia en Stefan met hun gasten de avond af met een knallend trouwfeest in De Postwagen. Het bruidspaar gooide hoge ogen met hun openingsdans en iedereen had zichtbaar veel lol.

Saskia en Stefan, bedankt dat wij deze waanzinnig mooie dag voor jullie mochten fotograferen

 

Adresjes Bruiloft Nienoord

Dit waren Saskia en Stefans adresjes voor hun onvergetelijke bruiloft:

Kleding Saskia: La Spoza via Xsasa, pumps van JJshouse

Kleding Stefan: Roka

Kleding Sven: AliExpress

Kleding Lisa: JJshouse

Ringen: Eigen ontwerp, gemaakt door Jasper Gouman

Uitnodigingen: online ergens

Auto: Autobedrijf Visser, Staphorst

Bloemen: Perfect Flowers

Haar & Make-up: Kapsalon Tuinenga

Taart: Annies taarten en meer

Locatie: Landgoed Nienoord

Feest: De Postwagen

Band: Allus of Nix

Fotografie: Fardo Dopstra

 

Meer bruiloften uit 2018:

Erik + Anta, Bruiloft Catshuis Leeuwarden

Elen +Christian, Bruiloft Buitensociëteit Paterswoldsemeer

Geertruida + René, Een Friese boerenbruiloft

 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave