Festivalbruiloft De Kruimel Gasselte – Melanie & Jantine

Festivalbruiloft De Kruimel Gasselte – Melanie & Jantine

Festivalbruiloft De Kruimel Gasselte – Melanie en Jantine

De Kruimel in Gasselte, verkozen tot leukste trouwlocatie van Nederland, vormde het decor voor de bruiloft van Melanie en Jantine. Al anderhalf jaar voor de grote dag waren ze met ons in gesprek over de fotografie. Dat waren meerdere gezellige middagen en avonden. “Ok, even terug naar de bruiloft nu,” zeiden we als we weer afdwaalden. Dat vonden we niet verwonderlijk want Jantine en Melanie zijn hartstikke leuk!

Beide dames startten de ochtend in hun ouderlijk huis, en werden daar door familie en de haar- en make-up-artiesten bijgestaan om er schitterend uit te zien. Tijdens de voorbereidingen droegen zowel Melanie als Jantine gepersonaliseerde ochtendjassen, een cadeautje van de superlieve mentorleerlingen van Melanie.

Trouwfoto’s Gasselte

Voor de ceremonie plaatsvond, maakten we trouwfoto’s van de dames rondom Gasselte en Gieten. Het roze thema van de dag was niet alleen in de All Stars doorgevoerd maar ook in de Fiat 500. Een piepkleine trouwauto, maar met een beetje passen en meten lukte het om die beide grote jurken erin te krijgen!

Een ceremonie vol emotie

Omringd door vrienden en familie werden Melanie en Jantine Mrs & Mrs in het witte kerkje achter De Kruimel. Er werd gelachen (en hard ook!), er werd een traantje weggepinkt, hun mopshond Storm bracht de ringen, en er werd gekust! Door de hele ceremonie was te voelen hoe perfect Melanie en Jantine bij elkaar passen. Als dit het niet is, weet ik het ook niet meer, was bij beiden de gedachte, al vanaf het begin. Ze waren praktisch meteen altijd samen. En nu hebben ze dat bezegeld met een huwelijk.

 

 

Taart, toast & tattoo’s!

Vanaf het kerkje was het slechts een klein wandelingetje naar De Kruimel. Aldaar werd er een toast uitgebracht met verschillende cocktails, was er een prachtige en heerlijke bruidstaart, die in de magen van de gasten maar ook in de bruidsjurk van Jantine terechtkwam, en als zeer speciale toevoeging aan de dag kregen Jantine en Melanie ter plekke een matchende tattoo!

Daarna was er een uitstekend verzorgd BBQ-buffet. Aansluitend barstte het feest los, waar de bruiden met hun vaders een spectaculaire opening verzorgden.

 

De enige teleurstelling aan deze dag was, dat het maar een dag duurde. Mocht je inspiratie op hebben gedaan bij deze fantastische dames, dan zijn hier….

De adresjes van Mrs & Mrs:

Jurken: Charina Bruidsmode Stadskanaal

Schoenen: Converse

Uitnodigingen: Originalsense.nl

Ringen: Siebel Juweliers, Leeuwarden

Armbandjes, oorbellen & kettingen: DRKS

Bloemen: mam

Trouwauto: Date Boekema Ureterp

Trouwlocatie & Catering: De Kruimel Gasselte

Muziek: Soundmasters

Fotografie: Fardo Dopstra & Erik Hommes

Make-up Melanie: Schoonheiddssalon Marlinda

Haar Melanie: Frank Horst / Style Kappers

Make-up Jantine: Henderica’s Boutique

Haar Jantine: Dirkjes Haircare Dokkum

Tattoos: Tattoo Sander

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave