Trouwen Harlingen – Bruiloft Leeuwarden – Noah & Samuella

Trouwen Harlingen – Bruiloft Leeuwarden – Noah & Samuella

Noah en Samuella trouwen in Harlingen op het stadhuis – balkonscene

Trouwen Harlingen – Bruiloft Leeuwarden – Noah & Samuella

Op de warmste dag van de hittegolf was het Noah en Samuella’s speciale dag: ze gingen trouwen in Harlingen en Leeuwarden. Omringd door familie en vrienden en hun kerkelijke gemeente maakten zij deze toch al mooie dag nog een stukje mooier. In zowel het ouderlijk huis van Samuella als Noah hielpen familie en bruidsmeisjes het bruidspaar om er fantastisch uit te zien. Noah haalde Samuella op in Harlingen en volgens mij was Samuella niet de enige die een beetje zenuwachtig werd voor de first look. Het was ontroerend om te zien hoe mooi Noah en Samuella elkaar vonden toen ze elkaar voor het eerst in de zorgvuldig uitgezochte trouwkleding zagen. Noah droeg een schitterend pak met een hippe ruit, en Samuella’s nauwsluitende off-shoulder jurk met kant en een prachtige sleep was bijna net zo beeldschoon als zijzelf.

Burgerlijk huwelijk Stadhuis Harlingen

Bij het burgerlijk huwelijk in het stadhuis van Harlingen verzamelden de daggasten zich om de bruid en de gom hartelijk te verwelkomen. Prachtig stadhuis trouwens, in Harlingen, een aanrader qua trouwlocatie! Er vloeiden een paar happy tears, er werd gelachen, en alle handtekeningen werden gezet! Daarna maakten we gauw gebruik van de snel slinkende schaduw op de trap voor het stadhuis om familiefoto’s te maken van al die leuke mensen die er op hun best uitzagen.

Bruiloftslunch

Bij Samuella’s ouders thuis was de grote tuin gereed gemaakt voor de gasten, die een gezellig ontspannen lunch genoten. Een heerlijk rustpunt in de dag, en het eten was echt verrukkelijk.

Fotoshoot Rengerspark

Na de lunch trotseerden Noah en Samuella de hitte om met ons een korte fotoshoot te doen in het Rengerspark in Leeuwarden. Een waaier en enkele grote flessen water zorgden ervoor dat we zo nu en dan wat verkoeling vonden.

Bruiloft Leeuwarden

Het kerkelijk huwelijk vond ook in Leeuwarden plaats. Noah en Samuella hadden in het rijtje ‘belangrijke foto’s’ aangegeven dat ze graag een foto wilden van dat zij en hun gasten zingen in de kerk. Gezongen werd er! En gedanst! Als je trouwt en je hebt een oom en tante die zo swingend de muziek verzorgen, dan bof je. Het weer speelde ook hier een rol: de tips van het RIVM werden gelinkt aan passages uit de Bijbel, als metaforen voor hoe je een goed huwelijk kunt onderhouden.

Trouwfeest Neushoorn Leeuwarden

Na een receptie in de kerk volgde een Italiaans diner in hartje Leeuwarden, en een gezellig trouwfeest in Neushoorn. De sfeer zat er goed in! Er was een quiz-element, de familie verzorgde stukjes. Er lag een krant met wetenswaardigheden over Noah en Samuella. En hadden we het al gehad over de verrassend goede uitvoeringen van de Macarena? Noah en Samuella, jullie boffen dat jullie zo’n leuke ploeg mensen om jullie heen hebben die samen met jullie ervoor willen zorgen dat niet alleen jullie trouwdag, maar ook jullie huwelijk super is.

Adresjes voor deze superbruiloft:

Jurk: Sophia Tolli Loriana

Schoenen: Zalando (Samuella) en Ziengs (Noah)

Haar & Make-up: Bruidsstylist Friesland Jitske Schreuder

Pak: Van der Kam Heerenveen

Bloemen: Bloemisterij Van der Meer Harlingen

Ringen: Alliance 2B1

Uitnodigingen: ontworpen via Vistaprint, fotografie Fardo Dopstra

Taart: Draaitaarten

Catering: Hotel Restaurant Zeezicht Harlingen

Diner: Pompeï

DJ: Joël Slikman

Feestlocatie: Neushoorn Leeuwarden