Fotograaf Groningen – Alexandra & Gerwin

Als je in zowel gaat trouwen in Groningen en gaat trouwen in Spanje, heb je dubbel de voorpret en dubbel het feest. De fotograaf Groningen waren wij. Vorig jaar maakten wij foto’s op het kleine huwelijk in Groningen van Alexandra en Gerwin.

Als trouwfotograaf in Groningen kennen we onze plekjes en we vonden het super leuk om voor dit bruidspaar mooie stadse trouwfoto’s te maken.

Bruidspaar bij de Martinikerk Groningen

Trouwen Stadhuis Groningen

Het huwelijk werd in kleine kring voltrokken in het Stadhuis Groningen op de Grote Markt. Ik onthoud altijd de kleine dingetjes van een bruiloft. Een van die dingetjes van de dag was dat de bruid haar trouwboeket was vergeten! Dat stond nog thuis, daar was alles mooi versierd en daar stonden zoveel bloemen dat het trouwboeket zich daar tussen verscholen had. Gelukkig kun je ook zonder boeket trouwen. De familie, vrienden en getuigen waren wel aanwezig, en dat is natuurlijk het belangrijkst. 

Bruiloft Stadhuis Groningen met bruidspaar op bank
Oma op bruiloft Groningen
Felicitaties Bruiloft geen handen schudden
Oma en Bruid op Bruiloft Groningen
Trouwen Stadhuis Groningen - Alexandra en Gerwin op de rode loper

Trouwfoto’s Groningen Stad

Na de ceremonie in het Stadhuis maakten we foto’s in de stad. Trouwfoto’s in Groningen Stad hebben een heel leuke vibe, wij houden ervan. De zon scheen fel – we kregen het flink warm, en voor de zere voetjes had Alexandra niet alleen schitterende rode trouwschoenen maar ook rode Converse. Ook droeg ze een prachtig DIY leren jack. 

DIY beschilderd leren jack Bruiloft

We gingen met Alexandra en Gerwin naar een paar bekende plekjes in de stad en daarna nog naar De Sigaar. Dat is waar zij elkaar voor het eerst ontmoetten. 

Trouwfotograaf Groningen met Bruidspaar in Groningen
Trouwfotografie Prinsentuin Groningen
Trouwfoto Groningen Stad Boekhandel Van der Velde Groningen
Spontane trouwfotografie Groningen
Bruidsfotograaf Groningen
Stadse Trouwfotografie Groningen Stad

Tapas op je bruiloft


Onze tijd zat er na dat rondje stad op. Maar Alexandra en Gerwin zijn heel hartelijk en gastvrij. Thuis hadden zij een receptie met tapas voor hun gasten, en wij gingen nog even mee. Aangeboden tapas slaan wij niet af.

Het was zoals voorspeld heel gezellig. We maakten nog een aantal foto’s, onder andere van het bruidsboeket 😉 En ik heb een nieuwe favoriete Argentijnse snack waarvan ik nog steeds de naam vergeet maar de smaak zeker niet. 

Macrofotografie trouwringen
Tapas en Taart op je bruiloft
Receptie bruiloft thuis
Receptie bruiloft thuis houden

Kleine bruiloft

De bruiloft van Alexandra en Gerwin vond in twee delen, in twee landen plaats. Dit was de ‘kleine bruiloft’ – maar hij was wel groot qua liefde!

bruidsboeket met klaprozen, eucal

Fotograaf Groningen nodig?

Zoek je een fotograaf / trouwfotograaf in Groningen? Stuur ons een berichtje om eens kennis te maken! Wie weet kunnen wij een mooie reportage voor jou en je lief maken. Alle liefde + bodies welkom!

Liever trouwen in Leeuwarden?

Ook daar zijn we bekend. Zoek je een fotograaf in Leeuwarden, check dan eens onze blog over het huwelijk van Noah en Samuella die hun bruiloft in Leeuwarden en Harlingen vierden.